Siirry sisältöön

Palvelut

Betonipalvelut

Tilaa betonin kuljetus ja pumppaus suoraan työmaalle. Enermet Oy toimittaa ja pumppaa betonia kattavalla kuljetuskalustolla Etelä-Suomen alueella.

Toimitamme betonia Sastamalassa, Porissa ja Turussa sekä muilla paikkakunnilla sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä!

enermet-oy-kierratyskeskus

Kierrätyskeskus

Enermetin kierrätyskeskus sijaitsee Sastamalassa osoitteessa Väinäntie 7.

Kierrätyskeskuksessa otamme vastaan puuperäistä tavaraa ja rautaromua. Emme vastaanota kodinkoneita tai muuta jätettä. Myymme kierrätettyjä materiaaleja uusiokäyttöön – kysy lisätietoja tukku- ja vähittäiskaupasta.

Enermet tarjoaa myös kierrätyspalveluja. Tilaa kierrätysmateriaalien haku meiltä tai sovi säännöllinen jätehuoltosopimus kanssamme.

Maanrakennus

Hoidamme monenlaiset maanrakennustyöt aina pohjatöistä kaivinkoneurakointiin ja maansiirtoon. Kysy tarkemmin maanrakennuksen palveluistamme.

enermet-oy-etusivu

Energiapuu

Otamme vastaan energiapuuta ja haketamme sekä murskaamme siitä valmista bioenergiakäyttöön.  Muista, että energiapuun optimaalinen varastointiaika on noin vuoden verran ja enintään kaksi vuotta, joten ole meihin yhteydessä oikeaan aikaan.

Toimitamme energiapuusta valmistettua haketta ja murskaa eri yrityksille. Kysy lisää kuljetuksistamme.

enermet-oy-etusivu

Kuljetukset

Enermetin kuljetuspalvelut sisältävät eri tuotteiden ja materiaalien tieliikennekuljetuksia Etelä-Suomessa. Kuljetamme muun muassa soraa ja multaa. Kysy lisää kuljetuspalveluistamme – ota yhteyttä!

enermet-oy-rakennusten-purku

Rakennusten purku

Enermet hoitaa erilaisten rakennusten purkutyöt tehokkaasti ja siististi. Kuljetamme purkujätteet pois alueelta ja lajittelemme ne asianmukaisesti.

Vuokrattavat

Vuokraamme vaihtolavoja jätelavoiksi rakennustyömaille, taloyhtiöille ja muihin käyttötarkoituksiin. Palveluun sisältyy lavan toimitus ja nouto sovittuina ajankohtina sekä jätteiden kierrätys. Vaihtolavan voi vuokrata aina tarvittaessa kertasopimuksella tai jatkuvalla sopimuksella, joka sisältää lavan vaihdon ja tyhjennyksen säännöllisin väliajoin.

Vuokraamme myös teollisuuslavoja, jotka sopivat moneen käyttötarkoitukseen aina kuljetuksesta varastointiin eri toimialoille.

Vuokraamme erilaisia työmaa-aitoja Etelä-Suomen alueella.

Vuokraa tarvittavat työkoneet Enermetiltä!

Meiltä saat vuokralle erilaisia työkoneita esimerkiksi maanrakennusprojekteja varten. Kysy lisää vuokrattavissa olevista koneista!

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot